индустрија Вести

 • Полипропилен ткаени торби и кеси да растат добро во светот па се до 2027 година
  Post time: 08-14-2019

  глобалниот пазар на пластична амбалажа вклучува првенствено на амбалажа за храна и пијалоци - што претставува речиси 70% од пакување кој е произведен од страна на полимери, останатите 30% полимер пакување капаците на козметички производи, хемикалии и вештачки ѓубрива, и медицински производи. Полипропилен ткаени торби и ...Прочитај повеќе »

 • Апликации на ПП ткаени торби
  Време: 2019/07/02

    Земјоделски производи пакување ПП ткаени торби се голема мера се користи во чување и транспорт на земјоделски производи, како што се водни производи, гасови, овошје, зеленчук, и др ПП ткаени торби користат во земјоделската индустрија обично се хранат полипропилен ткаени торби, хемиски полипропилен ...Прочитај повеќе »

 • Што е ПП ткаени торба?
  Време: 2019/07/01

  Плетени ткаени, или ткаење е техника со многу теми или ленти ткаени во две насоки (искриват и weft), за структурата на ткаенина за пластични потребите на индустријата. Во пластични ткаени индустрија, со пластична фолија, е вовлечен во нишки, вткаени во ткаенина / лист / крпа. Тоа може да биде во церада, ткаени торба ...Прочитај повеќе »

WhatsApp Онлајн Chat!