Polypropylene endura çanta dhe thasë të rritet edhe në të gjithë botën deri sa 2027

Plastike tregun global paketimin kryesisht përfshin të paketimit për ushqim dhe pije - e cila është përgjegjëse gati 70% paketimin e cila është përpunuar nga polimere, e mbetur 30% e paketimit polimer mbulon e kozmetikës, kimikateve dhe plehrave dhe produkteve mjekësore. Polypropylene Woven çanta & shkarkon janë bërë popullore për shkak të mbylljes në vetvete e tyre ndaj lagështisë, kimike dhe rezistences se ndaj kalbur dhe sulmi kërpudhat si ata janë nontoxic e cila është gjithashtu e lehtë në peshë dhe është përparësi më shumë se çanta konvencionale. Polypropylene Woven çanta dhe thasë laminuara me LDPE / PP astar të ketë aplikime më të gjera.

Bazuar në lloje, Polypropylene Woven çanta & Tregu shkarkon mund të segmentuar në: paveshura, laminuara (veshur), fortesë, çanta Bopp, i shpuar, Liner Woven çanta dhe shkarkon, qese të vogla, EZ hapur qese, Valve qese; Bazuar në industritë e end-userave, Polypropylene Woven çanta & Tregu shkarkon mund të segmentuar në: Farmaceutikë, plehra, kimikate, Sheqeri, polimere, Agro, të tjerët; Bazuar në industritë e end-userave, Polypropylene Woven çanta & Tregu shkarkon mund të segmentuar në: supermarkete, hipermarkete, Dyqane komoditet, të tjerët

Në segmente rajonale, SHBA dhe Gjermania janë tregjet më të mëdha për polypropylene Woven çanta dhe shkarkon industri. Asia-Pacific është parashikuar të rritet pozicionin e saj gjatë periudhës së parashikimit për polypropylene Woven çanta dhe shkarkon treg kryesisht për shkak të ekonomive në zhvillim si India dhe Kina, si e shpenzimeve nga ana e konsumatorëve të klasës së mesme është në rritje dhe ritmi i shpejtë i urbanizimit. Për më tepër, rritja e tregut i atribuohet jetesës nëpër rajonet në zhvillim dhe rritje të të ardhurave për frymë janë edhe faktorë që janë të nxitur Global Polypropylene Woven çanta dhe thasë Tregut. Tregu për Global Polypropylene Woven çanta & Shkarkon është gjithashtu në rritje në tregjet në zhvillim si Afrika e Jugut, rajone të Europës Lindore gjatë periudhës së parashikimit. Për shkak të polypropylene endura çanta dhe kontributin thasë në mallra të ndryshme të cilat janë të lidhur me ditë për jetën e përditshme të njeriut mund të parashikuar që tregu i polypropylene endura çanta dhe thasë pritet të rritet ndjeshëm gjatë periudhës së parashikimit.

Tregu pritet të dëshmuar rritjen e qëndrueshme gjatë periudhës së parashikimit. Rritja e tregut është shtyrë pasi nuk është rritja e favorshme në industrinë e paketimit është një faktor i madh i cili do të rrisë globale polypropylene Woven çanta & tregun thasë. Rritja ekonomitë, popullsia në rritje, dhe të ardhurat e mëvonshme disponueshme e njerëzve janë nxitësit kryesorë për mundësitë e shtuar në vendet në zhvillim. Këto janë përdorur për paketimin e një sërë produkteve si plehra, sheqer, arra shqeme, kimike, misër, ushqen të kafshëve, si dhe produkte të tjera të shumta. Prodhuesit e polypropylene endura qese dhe thasë në prodhimin biodegradable bio-bazuar polypropylene endura çanta & thasë të cilat mund të riciklohen lehtë në mënyrë që ato të mos paraqesin rrezik për mjedisin.

Disa nga lojtarët që operojnë në tregun e përfshin Berry Plastikë Inc., Da Nang plastike Shoqëria aksionare, Shrijikrupa Polypack Pvt. Ltd, Abdos Polymers Ltd, Umasree Texplast, STPGroup, Hanoi qese plastike JSC.and Mondi plc dhe shumë lojtarë të tjerë rajonalë. Prodhuesit janë duke investuar në R & D dhe gjithashtu duke u fokusuar në strategjitë e ndryshme për të ruajtur pjesën e tyre të tregut në globale çanta polypropylene Woven & tregun e shkarkon.


Ora Post: Aug-14-2019
WhatsApp Online Chat!