Industry News

 • Polypropylene endura çanta dhe thasë të rritet edhe në të gjithë botën deri sa 2027
  Post time: 08-14-2019

  Plastike tregun global paketimin kryesisht përfshin të paketimit për ushqim dhe pije - e cila është përgjegjëse gati 70% paketimin e cila është përpunuar nga polimere, e mbetur 30% e paketimit polimer mbulon e kozmetikës, kimikateve dhe plehrave dhe produkteve mjekësore. Polypropylene Woven çanta & ...Lexo më shumë »

 • Aplikacionet e PP Woven çanta
  Ora Post: 2019/07/02

    Produktet bujqësore paketimit qese PP endura janë përdorur kryesisht në ruajtjen dhe transportimin e produkteve bujqësore të tilla si produkte ujore, ushqen, fruta, perime, etj PP endura qese të përdorura në industrinë bujqësore zakonisht përfshijnë të ushqyer të endura qese polypropylene, kimike Polypropylen ...Lexo më shumë »

 • Çfarë është një PP Woven qese?
  Ora Post: 2019/07/01

  Woven Woven, ose gërshetim është një teknikë nga shumë temat apo kaseta të endura në dy drejtime (prish dhe ind), për të strukturuar një pëlhurë për nevojat e industrisë plastike. Në industrinë plastike të endura, me një filmi plastik është tërhequr në filamente, të endura në pëlhurë / fletë / leckë. Ajo mund të jetë në pëlhurë gomuar, qese të endura ...Lexo më shumë »

WhatsApp Online Chat!