Aplikacionet e PP Woven çanta

用途 1

 

Produktet bujqësore paketimin

PP endura qese janë përdorur kryesisht në ruajtjen dhe transportimin e produkteve bujqësore të tilla si produkte ujore, ushqen, fruta, perime, etj PP endura qese të përdorura në industrinë bujqësore zakonisht përfshijnë ushqejnë polypropylene Woven çanta, Polypropylene kimike Woven çanta, pleh polypropylene Woven çanta, perime të endura çanta dhe qese rrjetë fruta

paketimit të ushqimit
PP endura qese përdoren gjithnjë e më shumë që të dal ushqim. ushqimore të zakonshme endura qese përfshijnë oriz PP endura qese, miell PP endura qese, misër endura çanta, etj
inxhinieri gjeoteknike
pëlhura të endura PP janë përdorur gjerësisht në ndërtimin e veprave të ujitjes, rrugëve, hekurudhave, porteve, minierat, ndërtesat, dhe më shumë. Duke pasur funksionet e filtrimit, kullues, izolimi dhe anti-kullim, pëlhura PP endura janë një nga geosynthetics më të njohura
Turizmi dhe transporti
tenda të përkohshme, sunshades, dhe çanta të ndryshme të udhëtimit mund të bëhet nga pëlhura të endura polypropylene. Përveç kësaj, pëlhura të endura plastike mund të përdoret gjithashtu si gardhe dhe ekranet gjatë ndërtimit.
nevojat e përditshme
PP endura qese përdoren pothuajse nga të gjithë, nëse punëtorët, fermerët, ose agjentët e ngarkesave, etj Ju mund të gjeni produktet plastike të endura (të tilla si qese plastike, qese logjistike etj) në dyqane, magazina dhe shtëpi, pothuajse kudo.
produktet e kontrollit të përmbytjeve
çanta të endura luajnë një rol të rëndësishëm në zvogëlimin apo parandalimin e efekteve të dëmshme të ujërave të përmbytjes. Ata janë përdorur gjerësisht në ndërtimin e digave, brigjeve të lumenjve, rrugët dhe hekurudhat. sandbags Woven PP janë përdorur gjerësisht në të gjithë botën.
qese speciale të endura
çanta speciale të endura janë përdorur për të shërbyer disa qëllime të veçanta. Për shembull, UV rezistente qese të endura kanë mbrojtje UV dhe funksionin anti-plakje, duke i lejuar atyre një jetëgjatësi më të gjatë në dritën e diellit.

 


Ora Post: Jul-02-2019
WhatsApp Online Chat!