Çfarë është një PP Woven qese?

Woven

Woven, ose gërshetim është një teknikë nga shumë temat apo kaseta të endura në dy drejtime (prish dhe ind), për të strukturuar një pëlhurë për nevojat e industrisë plastike.

Në industrinë plastike të endura, me një filmi plastik është tërhequr në filamente, të endura në pëlhurë / fletë / leckë. Ajo mund të jetë në pëlhurë gomuar, të endura çanta, qese enë, ton qese, pëlhurë gjeo tekstile.

Woven ose gërshetim nga industria:

  • filmi plastik në një fije, ai duhet të takojnë në industrinë plastike.
  • Procesi i hollë thurje nga plastike në pamje, ajo duhet të takojnë në industrinë e tekstilit.

Kështu, ajo është edhe plastike dhe tekstile industritë martesa e trupit.
Rroba të endura pëlhurë zakonisht frays në skajet, nëse teknika janë përdorur për të luftuar atë, të tilla si përdorimi i pinking gërshërë të mëdha apo hemming.

polypropylene Woven

Polypropylene, i cili është i njohur edhe si PP për emrin e shkurtër, është një lloj materiali termoplastik rrëshirë se prodhuar nga polimerizim e propylene.
Polypropylene Woven është strips polypropylene / temat që janë të endura në dy drejtime (prish dhe ind) për të krijuar një dritë, por materiale të forta dhe të rënda detyrë.

çanta polypropylene endura

Ndërtuar me rrethore të endura pëlhurë polypropylene, njëra anë sewn si në fund, të lënë në anën tjetër të hapur, çanta thjeshtë endura polypropylene është bërë.

 

 

 


Ora Post: Jul-01-2019
WhatsApp Online Chat!